Sodni prevodi vredni zaupanja

May 17th, 2017 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Sodni prevodi so besedila, ki so običajno uradnega značaja, zato je pri prevajanju potrebna še posebna previdnost. Najpogosteje so sodni prevodi potrebni za prevajanje spričevala, rojstnega lista, zapisnikov in številnih drugih potrdil. Naši preizkušeni sodni tolmači se zato spoznajo na različna področja in vam lahko vedno zagotovijo najvišjo kakovost. Če potrebujete sodne prevode vredne zaupanja obiščite spletno stran prevajalske agencije Multilingual.

Zagotovljena varnost podatkov
Sodni prevodi velikokrat vsebujejo tudi podatke osebne narave, zato so naši sodni tolmači zavezani k strogemu varovanju poslovnih skrivnosti. Po potrebi vam sodni prevod tudi dostavimo neposredno na vaš naslov in poskrbimo za maksimalno diskretnost. Ponosni smo, da nam zaupajo tudi veliki naročniki ter da vedno znova utrjujemo svoj sloves kakovostne prevajalske agencije, s katero je vredno sodelovati.

Za lažjo odločitev glede sodelovanja z nami vam ob prvem naročilu poleg ugodnih cen zagotovimo še dodaten 10 % popust na celoten sodni prevod, tako da si zagotovite občuten prihranek. Vedno poskrbimo, da se vam sodelovanje z našo ekipo splača ter da se k nam z veseljem vračate.

Sodni prevodi po zelo ugodnih cenah.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Tags:

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.