Kaj meni o serumu za rast trepalnic Jasna Kuljaj

May 20th, 2015 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Že od nekdaj so ženske želele biti lepe in že od nekdaj so se trudile, da bi moške osvajale s čarobnimi pogledi. In že od nekdaj so si podaljševale trepalnice. Danes si trepalnice podaljšuje skoraj vsako dekle ali ženska, ki ji je mar za svoj videz. To lahko storite doma, v kopalnici, z eno izmed mnogih kvalitetnih maskar ali pa se preprosto odločite za trajno podaljševanje trepalnic in se tako znebite vsakodnevnega zamudnega opravila. Ena izmed rešitev za daljše trepalnice je tudi serum za rast trepalnic. Poglejte si You Tube video o tem kaj meni o serumu za rast trepalnic TV voditeljica Jasna Kuljaj.

Tehnologija je dandanes tako napredovala, da bodo vaše umetne trepalnice, ki vam jih bodo podaljšali v katerem od kozmetičnih salonov, delovale na pogled naravno in zato ne bo nihče podvomil v vaš zapeljiv pogled, obkrožen z gostimi, dolgimi in mističnimi trepalnicami.

Takšne trepalnice se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, tudi do par tednov. So izredno tanke in svilene. Obstojne so vse dokler ne izpade vaša prava, naravna trepalnica, na katero so nalepljene umetne. Trepalnice so izredno kvalitetne, ne bodo vas ovirale pri plavanju ali tuširanju, tudi jokate se lahko z njimi. Če želite lahko še vedno uporabljate maskaro, vendar bo v tem primeru bolje, da kupite maskaro, ki ni vodoodporna oziroma jo kupite kar v izbranem kozmetičnem salonu. Prav tako jih lahko kadarkoli odstranite, najbolje v salonu, kjer so vam trepalnice podaljšali.

Tudi v drogerijah je na voljo kar nekaj vrst umetnih trepalnic in tudi te znajo narediti naš pogled lepši in bolj globok. Pa vendar …. zavedajte se, da so ti učinki kratkotrajnejši in da so te trepalnice občutljivejše na zunanje dražljaje.

In sedaj? Odločitev je v vaših rokah.

 

Tags: ,

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.