Probiotiki in hialuronska kislina

Jan 18th, 2014 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Kaj sploh so probiotiki in kaj hialuronska kislina ter zakaj sta pomembna oziroma zakaj bi se odločili za prehransko dopolnilo, ki vsebuje ti dve sestavini? Probiotik je prehrambeni dodatek ali pa zdravilo, katero vsebuje žive mikroorganizme, ki imajo blagodejen učinek na človeka oziroma gostitelja. Najdlje se na tem področju uporabljajo laktobacili, poleg teh pa se uporabljajo tudi določene kvasovke. Probiotiki so skratka živi, nepatogeni mikroorganizmi, kateri zaužiti v zadostni količini zagotavljajo koristi za zdravje vsakega posameznika. Gre za presnovne lastnosti, ki so ugodne za vaš organizem, saj probiotične bakterije utrjujejo funkcijo črevesne pregrade.

V spletni trgovini Vida Studio si lahko kupite probiotik in prebiotik z dodanimi encimi za otroke in sicer z okusom jagode, lahko pa si zagotovite tudi prehransko dopolnilo FloraZym, ki vsebuje encime z dodanimi probiotiki in prebiotiki ali pa NutriFlor, ki je probiotik in prebiotik z dodanimi encimi. Če ne veste, kateri izdelek je najbolj primeren za vas, potem je seveda najbolje, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom.

Kaj pa hialuronska kislina? Ta je glukozaminoglikan, ki se v organizmu nahaja v sklepni maži, steklovini, hrustančevini, steni krvnih žil, koži in popkovnici. Skratka gre za element, ki se nahaja v veliki sestavi našega telesa. Uporablja se predvsem pri zdravjenje osteoartroze, sama hialuronska kislina pa se sicer kaže tudi kot odlična za uporabo v kožnih pripravkih za celjenje ran, opeklin, razjed in kot nekakšno vlažilno sredstvo. Iz tega razloga je hialuronska kislina zadnje čase zelo popularna tudi v raznih kremah in drugih izdelkih za nego kože.

Vida Studio vam tako nudi tudi hialuronsko kislino, ki je telesu lastna spojina, katera se nahaj v prostoru med celicami, predvsem v koži in vezivnih tkivih. Izdelek, ki ga nudi to podjetje je v obliki tekočine, kar omogoča hitrejšo absorpcijo, je izjemno koncentriran, ni živalskega izvora, daje hitre rezultate, učinkovitost le tega pa je dokazana tudi s študijo, ki jo najdete na spletni strani omenjene trgovine.

Tags:

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.