Prevajanje iz angleščine

Jun 14th, 2011 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Pred sabo imate besedilo, pisano v tujem jeziku – angleščini. Že na prvi pogled lahko ocenite, ali bo vaše jezikovno znanje kos temu zalogaju, sicer pa boste potrebovali nekoga, ki obvlada angleško oziroma nekoga za prevajanje iz angleščine, ki ta jezik tudi dovolj dobro obvlada.

Seveda se je včasih najprej dobro pozanimati pri svojih prijateljih, znancih in sorodnikih, ki vas lahko napotijo ali pomagajo najti dobro prevajalsko agencijo za prevajanje iz angleščine, torej preko njihovih referenc. Druga možnost je seveda svetovni splet – spletni brskalniki, kjer lahko prevajalce iščete tudi glede na območje, kjer živite, ceno ipd. Rešitev za prevajanje iz angleščine pa lahko najdete tudi s pomočjo lokalnih imenikov in oglasnikov, kot so rumene strani, rumene strani, časopisi, oglasniki.

Cene storitve za prevajanje iz angleščine v materni jezik se od agencije do agencije razlikujejo. Pomembno pa je, da kogar koli že zberete, jasno poveste, kaj želite, za kakšen namene potrebujete prevod in kako hitro ga želite imeti. Vse to namreč vpliva na končno ceno, med drugim tudi, ali želite, da vam prevod še dodatno lektorirajo.

Tags: ,

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.