Nad celulit že v 9 minutah

Jul 22nd, 2010 | Avtor | Kategorija: Celulit, Izdelki za hujšanje

odprava celulitaSte že slišale za Adonia LegTone Serum? Serum učinkovito zmanjšuje videz celulita že v 9 min, po 6 tednih redne uporabe pa videz celulita zmanjša za 72 %. Izredno priljubljen anti-celulitini serum v Ameriki in Veliki Britaniji odslej tudi pri nas! Adonia Legtone je anticelulitni serum iz 23 organsko pridelanih rastlin in je rezultat najnovejše grške tehnologije pridobivanja izvornih celic iz rastlinskih stebel. Izjemna učinkovitost seruma je klinično preizkušena in dokazana.
Klinične raziskave neodvisnih laboratorijev so pokazale, da Adonia serum proti celulitu zmanjša videz celulita v samo 9 minutah! Po 6 tednih uporabe se vidni znaki celulita zmanjšajo kar do 72%, rezultati pa se z redno dnevno uporabo še izboljšujejo.adonia legtone serum

Adonia LegTone Serum ne uporablja človeških izvornih celic, ampak izključno le rastlinske. Njegove rezultate pospešuje mešanica organsko pridelanih rastlin, skrbno izbranih po receptih starogrških botanikov.Steklenička vsebuje 88,71 ml. Serum se odlično vpija in hitro deluje! Telo spodbuja k aktiviranju mirujočih in oslabljenih izvornih celic v koži ter k njenemu obnavljanju.

Adonia serum proti celulitu:

  • zgladi neenakomerno teksturo kože,
  • zmanjšuje pojav celulita in
  • učvrsti ohlapno kožo.

Rezultat je pomlajena, čvrsta in gladka koža.

Več na http://www.adonialegtone.si

Tags: , ,

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.