Kakšen je pravi način za hujšanje?

Jul 22nd, 2010 | Avtor | Kategorija: Hujšanje

hujšanjeKo boste prebrali naslov si boste mislili, da je to še eden izmed tistih člankov, ki vam bo pamet solil z različnimi dietami in neučinkovitimi nasveti za hujšanje. Tokrat to ne bo držalo. Ta članek je le napotek za tiste, ki ste poizkusili že vse mogoče pa vam nikakor ne uspe izgubiti kilogramov. Ne razumite napak, vsaka dieta je učinkovita za nekoga, vendar je težava teh diet v tem, da zahtevajo zelo močno voljo da se jih držimo in tukaj nas večina tistih, z prekomernimi kilogrami slej ali prej obupa. Izbira diete je izbira novega življenjskega stila.

Najpomembnejši faktor pri izbiranju diete naj bo, ali ste se je sploh sposobni držati ali ne. Če imate odvečne kilograme ker se premalo gibljete ali ker so vaši obroki preobilni morate vedeti eno dejstvo. Ko enkrat začnete z dieto ali treningom in izgubite kilograme jih boste dobili nazaj takoj ko z svojim novim življenjskim stilom prenehate. Zato poskrbite, da si izberete nekaj zmernega, s čimer boste lahko živeli.

Če imate močno voljo in se boste lahko držali prav vsake diete, potem vas od hujšanja loči le še izbira diete, ki vam je najbolj všeč. Če rabite nekaj zmernega pa je za nasvet najbolje vprašati strokovnjaka. In eden izmed najbolj usposobljenih ljudi za dajanje takšnih nasvetov je vaš osebni zdravnik.

Vir: Top Shop

Tags: ,

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.