Osebni trener

May 6th, 2020 | Avtor | Kategorija: Hujšanje

Osebni trener vas bo skušal s prilagojenim programom pripeljati do željenih rezultatov pa nas si gre to na področju hujšanja, fitnesa, udarca z levo nogo, paralelnega zavoja pri smučanju, izboljšanju motoričnih sposobnosti, itd. Že vsa ta navedena področja pričajo o temu kako širok je spekter aktivnosti, ki jih lahko pokrivajo osebni trenerji. Pri izbiri osebnega trenerja je zatorej nujno, da je strokovno podkovan na področju, ki vas zanima. Osebni trener (za ponudbo kliknite tukaj) mora imeti tudi dobre komunikacijske lastnosti saj si vendarle želite, da se boste dobro počutili družbi osebe s katero boste preživeli več ur tedensko.

Število ur in frekvenca vadba je seveda odvisna od vašega počutja, prostega časa, želje po napredku in tudi od vaših finančnih zmožnosti. Dejstvo je, da boste z osebnim trenerjem napredovali hitreje kot pa pri kakšni skupinski vadbi, saj se bo osebni trener lahko 100% posvečal le vam. Dobro je, da skupaj oblikujeta intenziteto treninga, da skupaj analizirata rezultate. Pri določenih aktivnostih je tudi potrebno, da osebni trener ni premehak, da vam ne popušča in gleda skozi prste saj boste tako napredovali počasneje. Osebni trener mora imeti avtoriteto in biti tam kjer je to potrebno tudi neke vrste »tiran«, saj vas mora gnati tudi preko vaših zmogljivosti. Osebni trener vam bo ves čas svetoval, prilagajal program aktivnosti.

Če boste zadovoljni z osebnim trenerjem, ga boste verjetno priporočali tudi vašim znancem in prijateljem, ki bi radi napredovali na področju, ki ga pokriva osebni trener. Kakšne pa so cene, ki jih je potrebno plačati za najem osebnega trenerja? V povprečju se cene gibljejo od 25-40 eur na uro. Odvisno predvsem od zahtevnosti programa in področja, ki ga pokriva osebni trener. Ob naročilu večjega števila mesečnih ur, boste vsekakor deležni tudi dodatnega popusta za najem osebnega trenerja. Za recimo 8 treningov mesečno, se pravi 2 treninga tedensko boste tako odšteli od 165 do 500 €. Preverite cene osebnega trenerstva s klikom na povezavo.

Tags:

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.