Zdravo kuhanje brez maščob

Mar 25th, 2011 | Avtor | Kategorija: Izdelki za hujšanje

keramična posodaKeramična posoda je idealna izbira za sodobno gospodinjstvo v katerem dajemo prednost hitro pripravljenim in zdravim jedem. Z njo kuhanje postane bolj zdravo, enostavno in ekonomično.
Keramična posoda Delimano se ponaša s posebnim keramičnim premazom, ki omogoča brezskrbno kuhanje, saj kuhanje hrane ni treba neprestano nadzorovati. Posoda, ki je novost na slovenskem trgu in postaja pa čedalje bolj priljubljena, ima izredno gladko površino, saj hrana, ki jo kuhate v njej obdrži več lastnega soka, mineralov in vitaminov. Jedi pripravljene v keramični posodi Delimano pa so bolj zdrave, saj je keramična posoda odlična izbira za kuhanje z manj maščob. Ker je prevlečena s posebno keramično prevleko, je keramična posoda hkrati tudi izredno enostavna za čiščenje, saj se ostanki hrane na njo ne primejo tako močno kot na katere druge posode.

Keramična posoda je, kot že ime pove, narejena iz keramike, ki je naravi in okolju prijazen material, zato je njena uporaba odlična izbira za okoljsko osveščene. Posoda Delimnao  je odporna na praske in razjede, zato boste z njo še doma še dolgo lahko skrbeli za zdravo kuhanje okusnih jedi.

Znebite se odvečnih maščob in zažganih posod! Keramična posoda vam končno omogoča enostavno kuhanje zdravih jedi za celo družino.

Tags: , ,

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.