Celulit dieta

Jul 20th, 2009 | Avtor | Kategorija: Diete

celulit-mCelulit je življenjsko dejstvo. Čeprav napada celulit večino ljudi, imajo ženske veliko več težav s celulitom kot moški. S celulitom se namreč sooča kar 80% žensk.

Za odpravo celulita obstaja veliko ukrepov. Razni losijoni, napitki, telesne obloge, in kreme delujejo večinoma le kratek čas. Najboljša pot za odpravo celulita pa je celulitna dieta. Dobra celulitna dieta bo namreč zmanjšala telesne maščobe s čimer se bo zmanjšal tudi videz celulita.

Eden od glavnih vzrokov za nastajanje celulita je presežek toksinov v telesu. Če želite začeti z bojem proti celulitu, je prvi pogoj, da se znebite teh toksinov. Ti toksini tvorijo namreč majhne paketke maščob, ki se nahajajo tik pod kožo.

Čiščenje vašega telesa bo zmanjšalo tudi nagnjenost k nastanku celulita. Vendar se lahko zgodi da te nadloge ne bo mogoče odpraviti niti s strogo celulitno dieto, saj obstaja veliko dejavnikov, ki vzpodbujajo nastanek celulita, vključno z načinom življenja, prehrane, geneske zasnove in ravni hormonov. Debelost in celulit nista nujno povezana. Videti je možno zelo debele ljudi, ki nimajo celulita pa tudi zelo suhe ljudi, ki jim celulit predstavlja pravo moro.

Dieta proti celulitu je bogata z žveplom, kalijem in vitaminom.

Tags: ,

4 je število oddanih komentarjev
Napiši komentar »

  1. Celulit je res huda nadloga.

  2. Pijte veliko vode!

  3. Proti videzu pomarančne kože si lahko pomagate s sreumom Adonialegtone.

  4. oprostite, ne razumem, in kje je tukaj dieta.

Napiši komentar

You must be Prijavljen si kot to post a comment.